KIERRÄTYSMYYMÄLÄ RIHMA

Tietoa meistä

Kierrätysmyymälä Rihman perusti Kuopioon 1.3.2003 Kristillisen Toiminnan Tuki Ry, joka luovutti Rihman liiketoiminnan Armon Pursi ry:lle kesällä 2018. Rihma on  toiminut Kuopiossa Puijonkadulla jo 22 vuotta.

Otamme lahjoituksina vastaan  myyntikuntoisia tavaroita myymälässämme tai noudamme ne kotoanne veloituksetta. Noudamme myös kuolinpesien tavaroita.

Lahjoittaa voit huonekaluja, antiikkia, astioita, lamppuja, elektroniikkaa, kenkiä, vaatteita, kirjoja, kodintekstiilejä ja kaikenlaista kodin esineistöä. Toivomme että lahjoitettavat tavarat ovat siistejä, ehjiä ja ainakin vähällä vaivalla kunnostettavia. Sinulle tarpeettomaksi jäänyt tavara voi olla jollekin toiselle löytö, jopa aarre.

Lahjoittamalla autat meitä auttamaan työllistämisen keinoin vaikeissakin elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Monelle on tärkeää saada kuulua työporukkaan.

Rihmaan voit poiketa kiireettömästi, istahtaa hetkeksi vaikka kirjan ääreen, tai vain ihastella myymälän kauniita esineitä. Voit tutkia runsasta vaate-, kirja-, astia-, antiikki-, tai huonekaluvalokoimaamme. Valaisimia löytyy myymälän etu-, ja keskiosasta. Kodin elektroniikkaa löytyy myymälän takaosasta. Testaamme sähkölaitteet, jotta voit olla vakuuttunut niiden toimivuudesta ja turvallisuudesta. 

Mikäli tarvitset muutto-, tai kuljetuspalvelua soita 017 261 2004, niin asia järjestyy. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!